Samen met sterke ondernemers naar de volgende groeifase.

De LandLane aanpak staat de ondernemer altijd centraal. Samen met sterke ondernemers en de juiste sectorexperts brengen wij ondernemingen duurzaam naar de volgende groeifase. 

Wij zijn continue betrokken en bouwen op basis van wederzijds vertrouwen, heldere verantwoordelijkheden en transparante communicatie aan een succesvolle lange termijn samenwerking.

1. We stellen de onderneming, het team en de betrokken ondernemer centraal.

Bij ons staan de personen achter de onderneming altijd centraal. Een goed idee is belangrijk, maar uiteindelijk gaat het om de uitvoering. Daarom besteden wij veel aandacht en tijd aan het team en het creëren van een goede en fijne werkomgeving.


2. We realiseren een partnership op maat.

In samenwerking met het team komen we tot een beknopt plan en bepalen we de strategische richting voor de onderneming. Waar groeit het bedrijf naartoe en welke expertises en/of personen zijn er nodig om dit te bereiken? 


3. We brengen expertise op het gebied van commercie, operationalisering, digitalisering, financiële aansturing en het uitrollen van activiteiten naar het buitenland.

Samen met het management bepalen we de juiste strategische richting voor de onderneming. Daarnaast zetten wij een gezonde financiële basis neer, waardoor de onderneming volledig kan focussen op succesvol verder groeien.


4. We richten ons gezamenlijk op het realiseren van verbeter initiatieven met als doel het uitbouwen van de onderneming alsmede het optimaliseren van de bedrijfsvoering en aansturing.

Met een sterke focus op het eenvoudiger maken van bedrijfsprocessen en ervaring in procesoptimalisatie, creëren wij samen ruimte voor groei. Onder andere door het verbeteren van werkprocessen, het toepassen van techniek, tooling en reporting of het aanpassen van de organisatiestructuur, zodat de organisatie schaalbaar en bestendig wordt voor de toekomst.


5. We herinvesteren de opbrengsten van deze initiatieven om verdere groei te faciliteren.

We hanteren hierbij een lange investeringshorizon. LandLane Capital investeert voor eigen rekening. Onze investeringshorizon ligt dan ook niet vast. In plaats van een vaste horizon te hanteren, kijken en bespreken wij of, en hoe wij als aandeelhouder duurzaam waarde kunnen blijven toevoegen voor alle betrokkenen.

Kop koffie drinken?

Wij luisteren graag naar jouw verhaal en de weg die jouw onderneming heeft doorgemaakt. Iedere onderneming is uniek en we zijn dan ook erg benieuwd welke kansen wij samen kunnen benutten. Wij kijken graag met je mee, als ondernemers onder elkaar.

s-Gravelandseweg 19
1211 BN Hilversum
Noord-Holland
Routebeschrijving