Werken bij LandLane Capital

Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, ieder zijn eigen kwaliteiten en ervaringen om een toevoeging te zijn aan het LandLane team. We zijn altijd op zoek naar talenten die het team kunnen versterken. Lees hieronder de verhalen van een aantal teamleden over hun ervaring en de keuze voor LandLane.

Wat mij aanspreekt aan Landlane is dat het team écht centraal staat, zowel bij Landlane zelf als bij de bedrijven in het portfolio. Vanaf mijn eerste werkdag heb ik mij thuis gevoeld in het team door het vertrouwen die ik heb gekregen om projecten op te pakken en zelfs een studie naast mijn werk te volgen, maar ook zeker omdat er in het team genoeg gelachen wordt. Deze combinatie maakt Landlane mijn ideale werkgever.

Lotti Wiegerink Finance Manager

Bij LandLane krijg ik de kans om mijzelf dagelijks te verbeteren. Vanaf dag één kreeg ik als trainee het vertrouwen om projecten aan te pakken, fouten te maken en mijn sterke kanten te leren benutten. De betrokken begeleiding vanuit het team heeft er voor gezorgd dat ik al snel de stap naar junior associate kon maken.

Jan Kappelle Junior Associate

Ik vond de overstap naar LandLane best spannend, maar het is een waanzinnige keuze geweest. LandLane biedt mij de kans om mijn eigen droombaan te creëren. Vanaf dag één voel je het vertrouwen en heb je daardoor extra zin om aan de slag te gaan. Het is een team vol proactieve en hardwerkende mensen, die daarnaast veel tijd vrijmaken om samen leuke dingen te doen en vooral veel te lachen.

Marlous van Laar Head of Marketing
Geïnteresseerd?

Ben jij klaar om door te groeien en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bij LandLane? We zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten en maken graag kennis. Bel met 035 – 203 0 203 of stuur een email naar info@landlane.nl.