LandLane Capital is er voor
de ondernemers die willen groeien.

LandLane Capital is op dit moment betrokken bij 6 ondernemingen met een totale omzet groter dan 40mln EUR. We zijn continue op zoek naar kansen om deze portefeuille samen met de betrokken ondernemers verder uit te bouwen en te laten groeien.

We richten ons kleine- en middelgrote Nederlandse ondernemingen (EBITDA 0,5-5mln EUR) die actief zijn in productie, dienstverlening of handel. Met onze brede eigen ervaring en ondernemende aanpak, ondersteunen wij bedrijven en ondernemers op hun pad naar groei. Dat maakt ons dé partner voor ondernemers die bezig zijn met het realiseren van bedrijfsopvolging, verzelfstandiging van hun onderneming of verdere groei.

De Nederlandse Kluis

Financiele dienstverlening

De Nederlandse Kluis is de grootste private verhuurder van professionele kluisruimte in Nederland. Het team van LandLane Capital heeft sinds 2012 De Nederlandse Kluis ondersteund bij het creëren van een landelijk netwerk van 40 vestigingen.

Bekijk website

Van Vuuren

Machinebouw

Van Vuuren Machines is sinds 1988 dé toonaangevende leverancier van machines binnen de graszodenindustrie. Van Vuuren levert haar machines aan grasboeren over de gehele wereld. LandLane is betrokken bij het verder opschalen van de productie, verbreden van het productportfolio en het uitrollen van een nieuwe wereldwijde commerciële strategie.

Bekijk website

Doijer & Kalff

Financiele dienstverlening

Doijer en Kalff is een handelsplatform voor de aankoop en verkoop van edelmetalen. LandLane Capital heeft de onderneming begeleid in zijn herstructurering in het bedrijfsmodel en het uitrollen van zijn nieuwe groeistrategie in de Benelux.

Bekijk website

Le Nap

Kleding & mode-artikelen

Le Nap is een duurzaam ‘sleepwear’ merk. Le Nap ontwerpt en produceert comfortabele en duurzame pyjama’s met een geheel CO2 neutraal productieproces. LandLane Capital is sinds 2018 betrokken bij de onderneming en heeft o.a. een bijdrage geleverd in het professionaliseren van het supply-chain en het verkoopkanaal.

Bekijk website

Citysafes

Financiele dienstverlening

CitySafes is een onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte aan consumenten in België. Het team van LandLane Capital heeft sinds 2021 CitySafes ondersteunt bij het starten van de operaties in België.

Bekijk website

Alarmed

Beveiliging

Alarmed is een in Nederland gevestigd bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van 360 graden beveiligingsoplossingen voor consumenten en zakelijke klanten op abonnementsbasis. LandLane is sinds 2022 betrokken bij de positioneringstrategie en ondersteunt Alarmed bij het verder uitrollen van hun dienstverlening.

Hands-on, no-nonsense en business georiënteerd.

De kracht van de LandLane groep tijdens onze acquisitie zat hem in het gezamenlijk opzetten van een heldere visie en een concreet plan dat nog steeds onze leidraad is. We sturen hierop, ik krijg support waar nodig en periodiek word ik weer aan de stip op de horizon herinnerd tijdens een gezamenlijke strategie sessies. Al met al; hands-on, no-nonsense en business georiënteerd.

Robert Kroon Algemeen Directeur - Van Vuuren Machines
Niet alleen inbreng van financiering maar ook brede kennis, ervaring en netwerk ter beschikking.

LandLane Capital is een prettige partij om mee samen te werken die niet alleen financiering inbrengt maar ook brede kennis, ervaring en netwerk ter beschikking stelt wanneer dat nodig is.
Het bestaande portfolio van Landlane Capital sluit mooi aan op onze kernactiviteit wat maakt dat de kennis en ervaring ook actueel en direct toepasselijk is. Daarnaast combineert het team een leuke cultuur met een professionele en pragmatische aanpak.

David Hoek Co-Founder - Alarmed.
Kop koffie drinken?

Wij luisteren graag naar jouw verhaal en de weg die jouw onderneming heeft doorgemaakt. Iedere onderneming is uniek en we zijn dan ook erg benieuwd welke kansen wij samen kunnen benutten. Wij kijken graag met je mee, als ondernemers onder elkaar.

s-Gravelandseweg 19
1211 BN Hilversum
Noord-Holland
Routebeschrijving